Βόλος: Έφερε Γκρίλο Φαούστο (vid)

Βόλος: Έφερε Γκρίλο Φαούστο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: Έφερε Γκρίλο Φαούστο (vid)

bet365

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκρίλο Φαούστο που αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του συλλόγου.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι ομάδες της Super League Interwetten αρχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Έτσι, ο Βόλος, έφερε σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα έναν Αργεντινό αμυντικό.

Ο λόγος για τον Γκρίλο Φαούστο. Ο 27χρονος που μπορεί να παίξει και στόπερ και αριστερός μπακ, έμεινε ελεύθερος τον Οκτώβριο από την ιταλική Τραπάνι με την οποία αγωνιζόταν στη Serie B κι εκτός απροόπτου θα γίνει κάτοικος Βόλου. Τα μόνα που μένουν είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Με τους Ιταλούς σε μία σεζόν που αγωνίστηκε, κατέγραψε 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Γκεζτέπε για ένα χρόνο με 5 συμμετοχές, ενώ στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στην Βελέζ, με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 42 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα