Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για Τζέγκο και Σάκιτς

Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για Τζέγκο και Σάκιτς

Gazzetta team
Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για Τζέγκο και Σάκιτς

bet365

Χωρίς του Τζέιμς Τζέγκο, Εμάνουελ Σάκιτς άρχισε ο Άρης την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι (13/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους κράτησαν εκτός πλάνου στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μένει να φανεί αν θα μπουν στο αγωνιστικό σχέδιο του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι… «Οι Τζέιμς Τζέγκο, Εμάνουελ Σάκιτς (αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και επανένταξης) και Τόνι Ντάτκοβιτς (στομαχικές διαταραχές) δεν συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε δύο γκρουπ (το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο και διαλειμματική προπόνηση)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα