Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές!

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές!

Γιώργος Τσακίρης
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές!

bet365

Η Α.Ε.Κ. είναι σε αγωνιστική κρίση και αυτό μόνο οι πρωταγωνιστές μπορούν να το αλλάξουν στο χορτάρι, οι ίδιοι οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες, οι οποίοι είναι ώρα να αναλάβουν (έμπρακτα) το μέρος της ευθύνης τους
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η κουβέντα για το μέλλον του προπονητή άνοιξε στην ΑΕΚ παρά τη δεδομένη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Γεγονός απόλυτα λογικό και δικαιολογημένο... Κάθε προπονητής σε κάθε club με πίεση και στόχους μπορεί να επιβιώνει και να ζει ΜΟΝΟ μέσα από τα αποτελέσματα. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει πλέον την πίεση και για την παρουσία του στον πάγκο της Ένωσης και μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων... Ωστόσο την ίδια πίεση θα πρέπει να αισθανθούν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ευθύνη και μάλιστα μεγάλο μέρος που αντιστοιχεί στους «κιτρινόμαυρους». Διότι πρέπει να υπάρχει και να εμφανίζεται (και) ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός έπειτα από έναν τόσο αρνητικό απολογισμό. Η Ένωση έχασε από Ζόρια, Μπράγκα και Παναθηναϊκό και ανταποκρίθηκε μόνο στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη επειδή ο αντίπαλος ήταν πολύ μέτριος έως κακός...

Όπως υπογράμμισε ο Πέτρος Μάνταλος μια είναι η λύση στο πρόβλημα της αγωνιστικής κρίσης για την ΑΕΚ: «τρεις νίκες έως την επόμενη διακοπή πρωταθλήματος». Αυτό ακριβώς... ΟΙ ποδοσφαιριστές της Ένωσης πρέπει να αναλάβουν (έμπρακτα) το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί και σύμφωνα με τον ίδιο τον αρχηγό τους αυτό το ποσοστό είναι συντριπτικά σε βάρος τους, αφού στο 90% (πάντα με βάση όσα είπε ο Μάνταλος) είναι δική τους η ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα.

Ναι σίγουρα κρίνεται ο προπονητής, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ κρίση υπάρχει για όλους. Ήδη έχουν καταλήξει στην ΑΕΚ ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και έφτασαν το... ταβάνι τους στην ομάδα και δεν έχουν άλλα να δώσουν. Από τον τελικό του Κυπέλλου έως και σήμερα κρίνουν στην Ένωση (και ειδικά) τα πρόσωπα εκείνα των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Όπως Λιβάια και Ολιβέιρα οι οποίοι δεν δικαιολογούν με την παρουσία τους τίποτα άλλο από μια πρόταση με γεναία μείωση αποδοχών!

Photo Credits: Κώστας Τόπας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα