Κλήθηκε σε απολογία ο Κούγιας (vid)

Gazzetta team
Κλήθηκε σε απολογία ο Κούγιας (vid)

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε σε απολογία από τα αρμόδιο όργανο του πρωταθλήματος για τα όσα συνέβησαν στο ματς της ΑΕΛ με τον Άρη την Τετάρτη (02/12).

Στο τέλος του πρώτου μέρους ο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Καραντώνη για διαμαρτυρίες και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αλέξης Κούγιας αποβλήθηκε από τον πάγκο από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Ετσι, κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για όσα έπραξε στο ημίχρονο του αγώνα, ΑΕΛ-Άρης.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 10-12-2020 και ώρα 11:30, την παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας):«Βάσει των αναφερομένων στο από 02/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Άρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα