ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Καρέρα

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Καρέρα

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Καρέρα

bet365

Στην Ένωση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται ζήτημα για το μέλλον του Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με εκείνες από τις Μπράγκα και Ζόρια, αλλά ειδικότερα η εικόνα της ΑΕΚ σε αυτά τα ματς, προκαλούσαν ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Λογικό για ένα club όπως είναι η ΑΕΚ έπειτα από ανεπιτυχή αποτελέσματα...

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν προκύπτει τούτη τη χρονική περίοδο θέμα σχετικά με το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Μάλιστα με τα δεδομένα τα σημερινά είναι κατηγορηματική η θέση της ΑΕΚ: δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με το μέλλον του Καρέρα στην ομάδα!
Στήριξη, λοιπόν, από τη διοίκηση του club στον Ιταλό τεχνικό και βλέπουμε...
Επισημαίνεται ότι τα επόμενα ματς της Ενωσης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών είναι με: Λέστερ (Εκτός έδρας), Απόλλωνα (Εκτός έδρας), Ολυμπιακό (εξ' αναβολής στο ΟΑΚΑ), Βόλο (στο ΟΑΚΑ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα