Γιαννούλης: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη, τονίζοντας ότι εκείνος και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.
Ο Γιαννούλης είπε στη NOVA:
Για την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα: «Σίγουρα δυσκόλεψε το παιχνίδι όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Από εκεί και πέρα όμως δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, διαχειριστήκαμε αυτή την απώλεια και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ».
Για την ποιότητα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι όταν μείναμε με δέκα παίκτες ο Αστέρας αναγκαστικά ανέβηκε ψηλά για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι και έτσι βρήκαμε χώρους. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και με τον προπονητή, σχεδιάσαμε το πλάνο μας. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλύτεροι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε».
Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Γρανάδα φυσικά. Στο παιχνίδι με τον Άρη θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, είναι ένα ακόμη παιχνίδι και άλλοι τρεις βαθμοί».
Για τη διαχείριση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Σίγουρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια κατάσταση σαν και αυτή πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και νομίζω ότι το καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό, αρκεί να εμφανιζόμαστε σε κάθε αγώνα με το ίδιο πάθος όπως σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα