«Έτρεξαν για την Αναστασία και τη Δέσποινα» σε Τούμπα και Ζωσιμάδες (pics)
Τόσο στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης όσο και στο ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία οι παίκτες των δύο ομάδων στήριξαν τη δράση του ΠΣΑΠ.
Ο ΠΣΑΠ θα ενισχύσει οικονομικά τα δύο κορίτσια, την Αναστασία και τη Δέσποινα, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.
Τόσο στην Τούμπα όσο και στους Ζωσιμάδες πριν από τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν το πανό με το σχετικό μήνυμα, όπως γίνεται σε όλα τα ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Stoiximan Superleague: Ορίστηκαν οι διαιτητές των playoffs «5-8» και των playouts
- Superleague, η βαθμολογία των playouts: Καλό Πάσχα για Παναιτωλικό, σύννεφα υποβιβασμού για ΑΕΛ Νοvibet, έχασαν την ευκαιρία Σέρρες κι Αστέρας
- Πανσερραϊκός: Στις Σέρρες για το ματς με τον Αστέρα οι Τσιμπανάκος - Βοσνιάδης
