Άρης: Σκασμένος ο Ροζ… «η μπάλα βρήκε στο κεφάλι μου», έλεγε

Gazzetta team
Άρης: Σκασμένος ο Ροζ… «η μπάλα βρήκε στο κεφάλι μου», έλεγε

bet365

Εκνευρισμένος από την αποβολή του αλλά και από τον καταλογισμό του πέναλτι ήταν ο Λίντσεϊ Ροζ στα αποδυτήρια του Άρη.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήταν οργισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή, τόσο για την πρώτη κίτρινη κάρτα που του έδωσε στο κέντρο του γηπέδου και σε μαρκάρισμα του Μανούσου, κυρίως όμως για την επίμαχη φάση του πέναλτι στο 2-2 με τον Ατρόμητο. Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να ρωτάει τον Λίντσεϊ Ροζ και ο τελευταίος του έδειξε ότι απομάκρυνε την μπάλα με το κεφάλι. Αποχώρησε εκνευρισμένος από το γήπεδο και μιλώντας με συμπαίκτες του στα αποδυτήρια υποστήριξε ότι… «η μπάλα βρήκε στο κεφάλι μου και άλλαξε η πορεία της».

Στον Άρη επικρατεί εκνευρισμός για τη διαιτησία του Ευαγγέλου καθώς στην επίμαχη φάση δεν έδειξε να συμβουλεύεται το VAR και παρότι ήταν μια καταλυτική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα, δεν πήγε ο ίδιος να τη δει. Οι «κίτρινοι» περίμεναν επίσης να είχε τιμωρηθεί ο Μανούσος για το χτύπημα στον Χαβιέρ Ματίγια, ενώ και στη φάση του Δημήτρη Μάνου (όπου ο επιθετικός του Άρη σπρώχτηκε εντός της περιοχής κι ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας) και πάλι οι διαιτητής δεν είδε τη φάση του VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα