Κάναντι: «Είμαι απογοητευμένος»

Gazzetta team
Κάναντι: «Είμαι απογοητευμένος»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου έδειξε «σκασμένος» μετά τη σημερινή ισοπαλία της ομάδας του με τον Αρη
Ο Ατρόμητος δεν κέρδισε (2-2) τον Αρη παρότι προηγήθηκε 2-0 και έπαιζε με παίκτη παραπάνω και ο Νταμίρ Κάναντι ήταν «σκασμένος». «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τοποθετηθήκαμε μέσα στο γήπεδο πολύ καλά και δώσαμε ελάχιστα δικαιώματα στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 2-0 κρατήσαμε ελάχιστα τη μπάλα. Είμαι απογοητευμένος για αυτό. Δεν παίξαμε όπως παίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή και γι'αυτό τον λόγο δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Ενώ αρχικά τα κάναμε όλα πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 στο σκορ, δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Το 2-1 προήλθε από ένα καθαρά δικό μας ατομικό λάθος και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έγινε πάρα πολύ επικίνδυνος και γι'αυτό το λόγο είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα».
Για το τι σημαινεί το σημερινό (5/12) αποτέλεσμα για την ομάδα του σχολίασε πως «το γεγονός ότι παίζες απέναντι στον Αρη, μπορεί να δικαιολογήσει και μια ισοπαλία. Είμαι απόλυτα απογοητευμένος με το πώς κύλησε το παιχνίδι όμως. Θα πάμε στα αποδυτήρια και θα συζητήσουμε. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED