Ατρόμητος - Άρης: Σκόραρε και ξέσπασε σε κλάματα ο Μανούσος! (vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος - Άρης: Σκόραρε και ξέσπασε σε κλάματα ο Μανούσος! (vid)

bet365

Στο 36' ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανούσου, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα μετά το γκολ. Αποβλήθηκε ο Ρόουζ με δεύτερη κίτρινη στη φάση.

Στο 35' έπειτα από σουτ του Μουνίθ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρόουζ. Ο Ευαγγέλου υπέδειξε το πέναλτι και έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την κόκκινη στον αμυντικό του Άρη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος, ο οποίος βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο. Μάλιστα μετά το γκολ ο Μανούσος ξέσπασε σε κλάματα λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του, η οποία ευτυχώς το ξεπέρασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το γκολ ήταν το πρώτο που δέχεται τη φετινή σεζόν ο Άρης μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης. Μέχρι σήμερα ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα στη φετινή Super League Interwetten που δεν είχε δεχθεί γκολ εκτός έδρας, χωρίς να έχει χάσει βαθμό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα