Άρης: Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα

bet365

Δεδομένων των αλλαγών που προκάλεσαν οι απουσίες των Τζέγκο, Σάκιτς, ο Άκης Μάντζιος δεν προχώρησε σε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Υποχρεωτικά, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές καθώς στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα θα καλύψει το αριστερό. Λίντσεϊ Ροζ και Γιώργος Δεληζήσης είναι τα δύο στόπερ.

Ο προπονητής του Άρη προτίμησε τη ασφάλεια του διδύμου Ματίγια, Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν προχώρησε σε αλλαγή ούτε στη μεσοεπιθετική γραμμή με τη διατήρηση του Φακούντο Μπερτόγλιο στον άξονα, των Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα στις πτέρυγες και του Δημήτρη Μάνου στην κορυφή. Ο Μάριος Σιαμπάνης διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα