ΠΑΟΚ: Προσφυγή του Λεβέκ στο CAS

ΠΑΟΚ: Προσφυγή του Λεβέκ στο CAS

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προσφυγή του Λεβέκ στο CAS

bet365

O Γάλλος ποδοσφαιριστής προσέφυγε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης διεκδικώντας χρήματα από το συμβόλαιο που είχε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ντόριαν Λεβέκ μπορεί να πέρασε και… να μην ακούμπησε απ’ τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα του δεν έχει κλείσει, καθώς έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα υποστηρίζοντας ότι κακώς λύθηκε, μετά τον πρώτο χρόνο, το συμβόλαιο συνεργασίας που είχε υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2017.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής των 65 λεπτών και της μόλις μίας επίσημης συμμετοχής (ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1, 27/8/2017) έμεινε το μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του εκτός δράσης, λόγω πολλών τραυματισμών, το συμβόλαιο του λύθηκε με τον ίδιο να προσφεύγει στα αρμόδια όργανα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ ως προς τη διακοπή της συνεργασίας, ωστόσο η πλευρά του Λεβέκ προσέφυγε στο CAS, διεκδικώντας χρήματα, με το Ανώτατο Δικαστήριο να ορίζει για τις 14 Δεκεμβρίου την εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα