Μπερτόγλιο: «Να παραμείνουμε πρώτοι»

Gazzetta team
Μπερτόγλιο: «Να παραμείνουμε πρώτοι»

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο στάθηκε στη σημασία του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αλλά και στην επιθυμία του να βλέπει τον Άρη στην κορυφή.

Ο Αργεντίνος μεσεοπιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports για τον αυριανό αγώνα (5/12, 17:15) του Άρη με τον Ατρόμητο στην Αθήνα και είπε ότι… «είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί είμαστε πρώτοι, θέλουμε να παραμείνουμε σ’ αυτή τη θέση ούτως ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Ατρόμητος έχει παίκτες με ποιότητα».

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αναφέρθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα όπου ο Άρης συνδύασε την παραγωγή στην επίθεση με το μηδέν στην άμυνα. «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας όπως και το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε με 1-0, αυτή τη φορά σκοράραμε τρεις φορές κι αυτό θα μας βοηθήσει. Γενικώς είμαστε καλά κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση».

SUPERLEAGUE NEWS FEED