Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνει ο Ερασιτέχνης για εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνει ο Ερασιτέχνης για εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνει ο Ερασιτέχνης για εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τις υπογειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο, παίρνοντας θέση για τις συζητήσεις και τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είχε προκύψει πρόταση από την Κυβέρνηση προς τον Ερασιτέχνη να πάρει ένα καινούριο κλειστό γήπεδο στον Βοτανικό, όπως προβλέπεται από την συμφωνία και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Α.Ο να παραμείνουν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε νέες σύγχρονες υπογειοποιημένες εγκαταστάσεις, κάτω ακριβώς από το πάρκο! Παράλληλα στο ίδιο σημείο να υπάρχει μνημείο του συλλόγου, το εντευκτήριο και φυσικά το μουσείο του Τριφυλλιού.

Ο Ερασιτέχνης τοποθετήθηκε επί του θέματος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ και αναφέροντας ότι:

«Αρχικά το συγκεκριμένο σενάριο ακούστηκε τον Αύγουστο από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας Dimand και όχι από την Κυβέρνηση όπως γράφεται. Επίσης στην πρόταση δεν υπήρχε το σενάριο κατασκευής κλειστού γηπέδου στον Βοτανικό και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις να είναι στη Λεωφόρο, αλλά να γίνουν όλα κάτω από το πάρκο της Λεωφόρου.

Αυτό το σενάριο ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος και φυσικά θα κινδύνευε με προσφυγές και το υπάρχον προεδρικό διάταγμα. Επιπλέον θα έπρεπε πρώτα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο Σύλλογος θα έμενε άστεγος χωρίς κάποιο εχέγγυο για απρόβλεπτο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε εξ αρχής από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Ο. και ουδέποτε προχώρησε σε πιο επίσημη μορφή καθώς υπήρχε ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου και θα αποτελούσε εμπόδιο στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Στη δημοσιότητα το μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας για τον Βοτανικό

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED