Ραφίνια VS Ομάρ! (vids)

Ραφίνια VS Ομάρ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ραφίνια VS Ομάρ! (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήρθε στον Ολυμπιακό με ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τι έχουν κάνει όμως μέχρι στιγμής οι 2 αυτοί μπακ φέτος;

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Για αρχή να τονίσουμε πως και ο Ομάρ και ο Ραφίνια αντιμετώπισαν και οι δύο φέτος προβλήματα. Ο Ραφίνια είδε το πόδι του να γυρίζει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αναγκάστηκε να παίξει με πρόβλημα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την άλλη προσβλήθηκε με κορονοϊό και τέθηκε off. Ένας Ομάρ που στην καριέρα του στον Ολυμπιακό είχε 170 ματς με 11 γκολ και 16 ασίστ.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού φέτος έχει 9 ματς με τη φανέλα της Γαλατασαράϊ χωρίς να έχει γκολ ή ασίστ. Σε όλα τα ματς που έχει παίξει, έχει χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ. Στο σύνολο έχει 730 λεπτά συμμετοχής.
Ο Ραφίνια από την άλλη έως τώρα έχει 1.183 λεπτά παρουσίας στον Ολυμπιακό με 14 ματς με 1 ασίστ (στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και ενώ έφτιαξε τη φάση απ' την οποία προήλθε το γκολ με τον Παναθηναϊκό. Επίσης είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ του Χασάν με τη Μαρσέιγ. Σε 11 αγώνες έπαιξε δεξί μπακ και σε 2 υποχρεωτικά αριστερό μπακ ελλείψει άλλων επιλογών. Αριστερό μπακ έπαιξε με Σίτι αλλά και με Παναθηναϊκό.
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως ο Ραφίνια ήρθε στον Ολυμπιακό με ένα συμβόλαιο άνω του 1 εκατ. ευρώ (οι βραζιλιάνικες πηγές μιλούσαν για 1.4 τον χρόνο). Όπως επίσης με πολύ υψηλό συμβόλαιο (πάνω από 1 εκατ. ευρώ) πήγε στη Γαλατά ο Ομάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα