Ολυμπιακός: Πως ο Φορτούνης έδωσε χαρά στους Έλληνες της Αργεντινής! (pic)

Ολυμπιακός: Πως ο Φορτούνης έδωσε χαρά στους Έλληνες της Αργεντινής! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πως ο Φορτούνης έδωσε χαρά στους Έλληνες της Αργεντινής! (pic)

bet365

Ο εκ των αρχηγών των Ολυμπιακού και Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Φορτούνης, υπέγραψε και έδωσε φανέλα του σε κοινότητα Ελλήνων στην Αργεντινή, προσφέροντάς τους μεγάλη χαρά.
Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε και έδωσε μία φανέλα του στους φίλους του NOSTOS, κοινότητα με Έλληνες και Φιλέλληνες, στη μακρινή Αργεντινή αλλά και στην Πρόεδρο του συγκεκριμένου Συλλόγου, Χριστίνα Τσαρδίκου. «Από την Καλαμπάκα στην Ελλάδα, για όλους τους φίλους του NOSTOS», γράφει στα ισπανικά η αφιέρωση στη φανέλα. Οι Έλληνες φίλοι του NOSTOS δεν είναι μόνο Αργεντίνοι αλλά και πολίτες άλλων χωρών της Νοτίου Αμερικής.
Ένα γκρουπ του NOSTOS με επικεφαλής την κα Τσαρδίκου, επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα & μεταξύ άλλων και τα Μετέωρα και τα τελευταία χρόνια περνάνε απ’ το Δημαρχείο Μετεώρων στην Καλαμπάκα, τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή. Η φανέλα αυτή, υπογεγραμμένη και αφιερωμένη απ' τον ποδοσφαιριστή, πρόκειται να εκτεθεί στα γραφεία του NOSTOS. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο μεγάλος παίχτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος έστειλε την φανέλα της Εθνικής

Δημοσιεύτηκε από Nostos Argentina στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED