ΑΕΛ: Στην έξοδο Τόρζε, Αλί Γκαζάλ, Κωστή

ΑΕΛ: Στην έξοδο Τόρζε, Αλί Γκαζάλ, Κωστή

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Στην έξοδο Τόρζε, Αλί Γκαζάλ, Κωστή

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε αποχωρήσεις και ο Ρουμάνος, ο Αιγύπτιος και ο Κύπριος δείχνουν υπ' ατμόν από τους «βυσσινί»
Η προ ολίγου ανακοίνωση/δήλωση του Αλέξη Κούγια εναντίον του ρέφερι Καραντώνη με αφορμή τα παράπονα που έχουν στην ΑΕΛ από τις αποφάσεις του στο ματς με τον Αρη, κατέληγε πως «κάποιοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα σήμερα καλοπληρώθηκαν πριν τον αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, σήμερα φόρεσαν για τελευταία φορά τη δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ μας».
Αυτόματα προανήγγειλε αποχωρήσεις και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Γκάμπριελ Τόρζε, Αλί Γκαζάλ και Γιάννης Κωστή.
Οι δύο πρώτοι, Ρουμάνος μεσοεπιθετικός και Αιγύπτιος χαφ αντίστοιχα, αποκτήθηκαν πέρσι τον Ιανουάριο και φέτος μετρούν 8 και 4 συμμετοχές αντίστοιχα. Ο Κύπριος μέσος από την πλευρά του πήγε το καλοκαίρι στη Λάρισα με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό (3 εμφανίσεις).
Υπό αυτές τις συνθήκες και οι τρεις δείχνουν υπ' ατμόν από τον κάμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα