Μάνος: «Τώρα νιώθω καλύτερα» (vid)

Gazzetta team
Μάνος: «Τώρα νιώθω καλύτερα» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί της ΑΕΛ καθώς βρήκε τα γκολ που απελπισμένα έψαχνε.

Ο νεαρός επιθετικός δεν δίστασε να παραδεχθεί τον πόθο που ένιωθε για την επιστροφή στα γκολ. «Κάθε επιθετικός χρειάζεται τα γκολ για να νιώσει καλύτερα. Τώρα, όντως νιώθω καλύτερα γιατί έψαχνα το τέρμα. Ακόμη όμως κι όταν δεν το βρίσκεις, θα πρέπει να βοηθάς την ομάδα, να κάνεις αυτά που οφείλεις», είπε στα κανάλια Novasports και του αναφέρθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό (όταν ήταν παίκτης του ΟΦΗ) στον οποίον είχε πετύχει δύο τέρματα. «Η αλήθεια είναι ότι είχα έναν τραυματισμό με τον Βόλο ο οποίος μ’ άφησε πίσω. Μετά, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα, αλλά δεν σταμάτησα να βοηθάω την ομάδα γιατί το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Πάντα ευελπιστούσα ότι θα ερχόταν το γκολ και τελικώς ήρθε».

Για το γεγονός ότι ο Άρης σημείωσε τρία γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι (σ. σ. τελευταία φορά ήταν στην πρεμιέρα του περσινού Πρωταθλήματος με τη Λαμία), απάντησε: «Πράγματι δεν είχαμε εύκολα το γκολ, αλλά η ομάδα έκανε ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο τα γκολ που σημειώσαμε αλλά και το γεγονός ότι σ’ ένα ακόμη παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα». Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή και απάντησε… «εννοείται ότι θέλουμε να είμαστε στην κορυφή. Είναι πρόκληση για μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα