Μάντζιος: «Σε κάθε νίκη ανεβαίνουμε κι ένα σκαλί» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Σε κάθε νίκη ανεβαίνουμε κι ένα σκαλί» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος κράτησε… χαμηλά την μπάλα έπειτα από το εντυπωσιακό πέρασμα του Άρη από το Αλκαζάρ και τη νίκη επί της Λάρισας.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και σημείωσε αρχικά… «αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είναι μια αρκετά δύσκολη νίκη. Το ζητούμενο για μας ήταν να αντιδράσουμε και προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι θα το κάναμε. Στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν επηρεαστήκαμε από την προηγούμενη ήττα. Είχα πει και την περασμένη εβδομάδα ότι το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Σε ερώτηση για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και το γεγονός ότι για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ, απάντησε: «Προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας. Η ομάδα αντέδρασε καλά. Είχαμε κάποιες φάσεις, το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΛ και γενικώς έγινε καλό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε πίσω αυτόν τον αγώνα γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν κοιτάμε τα στατιστικά και τα νούμερα. Μας ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης. Έτσι χτίζεις χαρακτήρα. Σε κάθε νίκη ανεβαίνεις κι ένα σκαλί. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και με τη γνώση ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα και δεν παλέψεις, δεν παίρνεις κάτι».

Σχετικά με τα στοιχεία που κρατάει, απάντησε: «Όλα τα καλά στοιχεία όπως η σοβαρότητα, η πειθαρχία αλλά και η προσαρμογή στο παιχνίδι της Λάρισας. Είναι σημαντικό να προσαρμόζεσαι αναλόγως των αντιπάλων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα