ΠΑΟΚ: Να δώσει ένα τέλος μέσω μιας κανονικής εκδίκασης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Να δώσει ένα τέλος μέσω μιας κανονικής εκδίκασης

bet365

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κλήση που περίμενε επί μήνες για την εκδίκαση της περιβόητης υπόθεσης με την Ξάνθη και οι άνθρωποι του προσδοκούν σε δικαίωση μέσω μιας κανονικής εκδίκασης στην Επιτροπή Εφέσεων.

Ήταν 10 Ιουλίου όταν το CAS αποφάσιζε την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ κρίνοντας ότι θα έπρεπε η υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη να επιστρέψει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ.

Από τότε πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες, η υπόθεση είναι στα χέρια της Εφέσεων, που την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) θα πρέπει να την εκδικάσει από την αρχή της για να διαπιστωθεί αν όντως προκύπτει ή όχι πολυϊδιοκτησία μεταξύ των δύο ομάδων, όπως έχει καταγγείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίχως να δεσμεύεται από καμία εισήγηση-απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ σημείωναν σήμερα πως ο ορισμός της εκδίκασης «επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο», θα δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα «να δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ», καθώς εντός των συνόρων όλες οι βαθμίδες δικαιοσύνης της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ, αρνήθηκαν να μπουν στην ουσία της υπόθεσης, και να την εκδικάσουν, μέχρι που ήρθε το CAS να το επιβάλλει με την απόφαση του.

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί με την ΕΕΑ

Με απλά λόγια το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο είπε τον περασμένο Ιούλιο ότι η Επιτροπή Εφέσεων θα πρέπει να λειτουργήσει ως αθλητικό δικαστήριο και όχι ως εκτελεστικό όργανο ενός πορίσματος που έβγαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε έχει προχωρήσει σε μια σειρά κινήσεων εναντίον της ΕΕΑ.

Να θυμίσουμε ότι από τις 07.02.2020 έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΕΑ για παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων και υλικού που λήφθηκε μη νόμιμα, ενώ ακολούθησε στις 13.02.2020 η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όλες τις ενέργειες των μελών της Επιτροπής συμπεριλαμβανομένης και της ανακοίνωσης της απόφασης την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ - Βόλος. Επί αυτής υποβλήθηκε συμπληρωματική μήνυση και είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα και διαδικασία διερεύνησης της από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Επιπλέον στις 14.02.2020 κατατέθηκε αίτηση ακύρωσης του διορισμού του Φαραντούρη στην Επιτροπή και συνακόλουθα ακύρωσης κάθε πράξης με τη συμμετοχή του στο Στε και αίτηση αναστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα