Βόλος: Μπήκαν Τέκιο και Ντεντάκης ενόψει Ολυμπιακού

Βόλος: Μπήκαν Τέκιο και Ντεντάκης ενόψει Ολυμπιακού

Gazzetta team
Βόλος: Μπήκαν Τέκιο και Ντεντάκης ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Άνχελ Λόπεθ στον Βόλο με τους δύο δεξιούς μπακ να προπονούνται κανονικά τη Δευτέρα.

Μετά τη μεγάλη ανατροπή από 3-0 σε 3-3 στη Ριζούπολη, οι Βολιώτες προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας με τον Λόπεθ να βλέπει επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη το προσεχές Σάββατο.

Τόσο ο Τέκιο, όσο και ο Ντεντάκης πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση και υπολογίζονται για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Έτσι ο Λόπεθ δεν θα αναγκαστεί να κάνει... αλχημείες για το δεξί άκρο της αμυντικής του γραμμής.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα βρίσκονται και οι Σάντσες και Μπαριέντος, οι οποίοι εξέτισαν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα αυτός που δεν υπολογίζεται είναι ο Τσοκάνης, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει με την έναρξη του δευτέρου γύρου στις αρχές του νέου έτους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα