Άρης: Ώρα να δείξει το βάθος του

Άρης: Ώρα να δείξει το βάθος του

Gazzetta team
Άρης: Ώρα να δείξει το βάθος του

bet365

Οι τρεις απαιτητικοί αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών υποχρεώνουν τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε συγκρατημένο rotation κι εκεί θα φανεί αν οι «κίτρινοι» έχουν ουσιαστικό βάθος ούτως ώστε να αποφύγουν βαθμολογικές απώλειες.

Είναι δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος θα χρειαστεί να προχωρήσει σε διαχείριση υλικού λόγω του προγράμματος των τριών πολύ απαιτητικών αγώνων στις επόμενες δέκα ημέρες, με αρχή αυτόν της Τετάρτης (2/11, 17:15) απέναντι στην ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο 51χρονος προπονητής θα δείξει το πλάνο του στην αυριανή (1/12) προπόνηση προσανατολίζεται όμως στην ιδέα δύο αλλαγών στην αμυντική γραμμή. Είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας και δίπλα στον Λίντσεϊ Ροζ, όπως επίσης κι αυτή του Κρίστιαν Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου σ’ αυτή την περίπτωση ο Εμάνουελ Σάκιτς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τα δύο αμυντικά χαφ, αν δηλαδή θα διατηρηθούν οι Ματίγια-Τζέγκο, αλλά και για τα πρόσωπα της επιθετικής γραμμής. Ό,τι ίσχυε κι ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει και τώρα. Είναι δεδομένη η επιστροφή στον σχηματισμό 4-2-3-1 και μένει να αποφασιστεί αν ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ή αν θα μεταφερθεί στον άξονα ο Μπρούνο Γκάμα ούτως ώστε να μπει στο αρχικό σχήμα ένας εκ των Ντάνιελ Μαντσίνι, Σιάντε Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα