Τσιγγάρας: «Θα γίνομαι ολοένα και καλύτερος» (vid)

Τσιγγάρας: «Θα γίνομαι ολοένα και καλύτερος» (vid)

Gazzetta team
Τσιγγάρας: «Θα γίνομαι ολοένα και καλύτερος» (vid)

bet365

Ο Χάρης Τσιγγάρας, ένα ακόμη παιδί του ΠΑΟΚ Academy, μετράει τις πρώτες του συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου» και σιγά-σιγά αρχίζει να μας συστήνεται…

O Χάρης Τσιγγάρας ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν, απέναντι στη Λαμία πέρασε ως αλλαγή, γενικά αρχίζει να παίρνει κ αυτός χρόνος συμμετοχής και τις ευκαιρίες από τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο συνεργάστηκαν στις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

Ο 20χρονος χαφ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την εμπειρία από την αναμέτρηση απέναντι στην PSV και την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά είπε:

Για την συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και το πώς ένιωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμμετοχή. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαι λίγο στεναχωρημένος για αυτό, αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα θα πάμε την Πέμπτη για να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν το περίμενε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα τέτοιος παιχνίδι. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και το πάλεψα όσο μπορούσα, από εκεί και πέρα χάσαμε και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το πώς βιώνουν αυτή τη σεζόν οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι όντως διαφορετική χρονιά, πολλά παιδιά που ανεβαίνουμε σιγά-σιγά και παίζουμε στην πρώτη ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και αυτή είναι ανταμοιβή μας. Πιστεύω πώς σιγά-σιγά θα τα καταφέρνω καλύτερα και στη συνέχεια θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα