Βλέπει Αστέρα και «τρελαίνεται» ο Λιβάια (vids)

Κώστας Τόπας
Βλέπει Αστέρα και «τρελαίνεται» ο Λιβάια (vids)

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ της Ένωσης στο «Κολοκοτρώνης», ενώ από τα δικά του πόδια ξεκινάει και η φάση του δεύτερου τέρματος

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπήκε δυναμικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Και τα κατάφερε, καθώς στο 13ο λεπτό του αγώνα, μετά από συνεργασία των Βασιλαντωνόπουλου, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, ο τελευταίος με κεφαλιά πάσα έδωσε ασίστ στον Λιβάια που βρήκε δίχτυα με σουτ στην κίνηση.

Στο δεύτερο γκολ της Ένωσης, ο Κροάτης επιθετικός ήταν αυτός οποίος δημιούργησε τη φάση για να σκοράρει εν συνεχεία ο συμπαίκτης του Καρίμ Ανσαριφάρντ με υπέροχο τελείωμα. Ο Λιβάια έκανε... μαγική μπαλιά στον Βασιλαντωνόπουλο, αυτός γύρισε στον Σάκχοφ κι αυτός έστρωσε στον Ιρανό για να πετύχει το 2-1 για την ομάδα του.

Ο Μάρο Λιβάια ήταν ένας από τους πολυτιμότερους της ΑΕΚ απέναντι στους Αρκάδες, βγάζοντας στο παιχνίδι του δημιουργία και όρεξη για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» σε περισσότερα γκολ. Αγωνιζόμενος στα φτερά της επίθεσης και αλλάζοντας συχνά θέσεις με τον Τάνκοβιτς, ο Κροάτης έβαζε σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα, ήταν αυτός ο οποίος «έσπασε» το σερί του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Αρκαδίας δεν είχε δεχθεί γκολ στα τρία παιχνίδια της έδρας της, όπως επίσης δεν είχε παραβιαστεί η εστία της στο πρώτο 45λεπτο και στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα. Ο Μάρκο Λιβάια κατάφερε σε μόλις 13 λεπτά να βάλει «στοπ» σε αυτό το σερί και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ να ξεφύγει από την Τρίπολη, έχοντας τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι της.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς όποτε τον συναντά σκοράρει. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει βρει τους «κιτρινομπλέ» απέναντι του, ενώ μάλιστα μετράει και μία ασίστ. Θυμίζουμε πως πέρυσι στο «Κολοκοτρώνης» όχι μόνο σκόραρε, αλλά έγινε σχεδόν... ένα με τους φίλους της Ένωσης, θυμίζοντας σε πολλούς τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Βέβαια, αγαπημένος αντίπαλος του Λιβάια δεν είναι ο Αστέρας αλλά ο Παναιτωλικός καθώς κόντρα στα «καναρίνια» έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα πέντε φορές σε οκτώ συναντήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα