Καρέρα: «Πρέπει να έχεις... κακία για να σκοράρεις» (vid)

Καρέρα: «Πρέπει να έχεις... κακία για να σκοράρεις» (vid)

Gazzetta team
Καρέρα: «Πρέπει να έχεις... κακία για να σκοράρεις» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και τη νίκη στην Τρίπολη, αλλά ζήτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους «κιτρινόμαυρους»
Ικανοποιημένος από την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στην Τρίπολη και τη νίκη με 2-1 έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα. Ομως ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε πως οι παίκτες του πρέπει να γίνουν περισσότερο... κακοί, όταν τους δίνεται η ευκαιρία να σκοράρουν. «Θεωρώ ότι κάναμε έναν μεγάλο αγώνα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ και το πέτυχε ο αντίπαλος. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Μας έβαλαν δύσκολα. Αλλα ήμασταν πολύ καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε ψηλά και τελικά πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήρθαν τα γκολ. «Μας έλλειψε λίγη… κακία, λίγο επιθετικότητα στο τέρμα. Αυτό νομίζω ότι μας λείπει. Λίγη αγριάδα για να σκοράρεις».
Για τον αλτρουισμό που υπήρξε σχολίασε πως «όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να σκοράρεις. Δεν ξέρω αν ηταν θέμα αλτρουισμού. Όταν εχεις την ευκαιρία, πρέπει να έχεις την κακία να σκοράρεις». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τη φρεσκάδα μετά την διακοπή κι αν αποδίδει η καλοκαιρινή προετοιμασία που έγινε. «Οχι, αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς καθημερινά, ώστε να φτάσουν οι παίκτες στο τέλειο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα