Σίμος: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενέπνευσε το ποδόσφαιρο»! (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενέπνευσε το ποδόσφαιρο»! (vid)

bet365

Ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ μίλησε και για την τεράστια συνεισφορά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο Γιώργος Σίμος επισήμανε για:
Το ματς και τον Μαραντόνα: Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρότι δεν είχε πολλές τελικές φάσεις όπως συνηθίζεται στα δικά μας παιχνίδια. Παρότι είχαμε υψηλό τέμπο, είμαι ευχαριστημένος αλλά σίγουρα θέλω να παίξουμε καλύτερα. Κρατάμε πως πνευματικά ήμασταν πολύ δυνατοί και συνεχίζουμε. Υπήρχε ένας αγώνας μεταξύ ισοδύναμων ομάδων, σίγουρα δεν παίξαμε όπως θέλουμε να αγωνιζόμαστε όμως δύο είναι οι λόγοι, ο ένας είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και από την άλλη ενώ εμείς βρίσκαμε τις θέσεις στο πρέσινγκ μας, δεν λειτούργησε. Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα, έδωσαν μέσα στο γήπεδο ότι είχαν και δεν είχαν και στο τέλος κέρδισαν τους τρεις βαθμούς.
Σίγουρα ο Τζόναθαν (Ντε Γκουζμάν) είναι ένας σημαντικός παίκτης όμως πρέπει να βρίσκουμε λύσεις όταν λείπει κάποιο παιδί. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν πολύ καλοί, εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε όλο το υλικό μας και να παίζουμε όπως θέλουμε. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενέπνευσε το ποδόσφαιρο & έκανε εκατομμύρια γενιές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Δεν έχει φύγει, δεν θα φύγει ποτέ, οι στιγμές που μας έχει χαρίσει, κάθε φορά που θα τις βλέπουμε, θα είναι μαζί μας. Αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο από αυτόν. Για άλλη μια φορά η ομάδα μας έκανε μια σημαντική δράση, για την καταπολέμηση του AIDS. Εγώ θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο, όποιος μπορεί, να αγοράσει το συλλεκτικό μπλουζάκι γιατί όλα τα έσοδα θα πάνε στο Κέντρο Ζωής και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και μπράβο στην ομάδα μας που συνεχίζουν τις δράσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα