Μπόλονι: «Πήγαμε καλά» (vid)

Μπόλονι: «Πήγαμε καλά» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Πήγαμε καλά» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Παναιτωλικό και στάθηκε στις απουσίες που ταλαιπωρούν το «τριφύλλι»
Ικανοποιημένος από την εικόνα των «πράσινων» κόντρα στον Παναιτωλικό όπου κέρδισαν 2-1 ήταν ο Λάζλο Μπόλονι. Μάλιστα ο κόουτς του «τριφυλλιού» στάθηκε παράλληλα και στις απουσίες που ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό. «Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε ένα σφιχτό αγώνα και δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3-4 από τους βασικούς μας έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, και τον Βέλεθ. Αυτοί φέρνουν το βάρος στην ομάδα. Ένα από τα γκολ που πετύχαμε ακυρώθηκε ως οφ σάιντ και βεβαίως μπορεί να είναι μικρά οφ σάιντ αλλά είναι. Οι προσπάθειες μας είχαν ουσία. Πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορέσαμε να δώσουμε χώρο σε νέους παίκτες και ακόμη κατανοώ πως οι νέοι πρέπει να διορθώσουν πράγματα», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως έδειχνε εκνευρισμένος στα τελευταία 20 λεπτά. «Το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να έχουμε 5-6 απουσίες».
Για το αν η νίκη δίνει ανάσα στην ομάδα του είπε πως «με κάθε νίκη που παίρνουμε κερδίζουμε χρόνο. Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικότερους παίκτες που είναι ενδεχομένως κουρασμένοι ή δεν έχουν βρει ακόμη την φόρμα τους. Επίσης κερδίζουμε χρόνο για να διορθώνουμε τα πράγματα και με τους νεότερους παίκτες. Επίσης τους γνωρίζω ήρεμα τους παίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα