Μαραντόνα: Εγινε γκράφιτι στο γήπεδο της Τούμπας! (pic)

Μαραντόνα: Εγινε γκράφιτι στο γήπεδο της Τούμπας! (pic)

Gazzetta team
Μαραντόνα: Εγινε γκράφιτι στο γήπεδο της Τούμπας! (pic)

bet365

Ενα τρομερό γκράφιτι δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κοντά στο γήπεδο της Τούμπας για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Άρης - Ολυμπιακός; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ηταν 6 Οκτωβρίου του 1988 όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τη Νάπολι του Μαραντόνα, στη ρεβάνς του 1-0 της Ιταλίας για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τότε η Τούμπα ήταν ένα ηφαίστειο, καθώς τα εισιτήρια τελείωσαν σε ελάχιστες ώρες όταν κυκλοφόρησαν.

Τουλάχιστον 45.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα μετά το τέλος του αγώνα να υποκλίνεται στην Τούμπα!

«Έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα…», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του. Μία ατάκα που έμελλε να γίνει γκράφιτι μαζί με την προσωπογραφία του, από τα παιδιά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, σ' έναν από τους τείχους που υπάρχουν πολύ κοντά στο γήπεδο 32 χρόνια μετά...

"la vida tombola" Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα R.I.P 1960-2020

Δημοσιεύτηκε από 1926.gr στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα