Παναιτωλικός: Ο Δέλλας μίλησε στα μέλη των τμημάτων υποδομής

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Ο Δέλλας μίλησε στα μέλη των τμημάτων υποδομής

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με τους προπονητές και τους παίκτες των «μικρών» ομάδων των «κυανοκίτρινων»

Ευρεία τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των μελών των τμημάτων υποδομής του Παναιτωλικού έγινε απόψε (27/11), όπου ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε τόσο στους προπονητές, όσο και στους ποδοσφαιριστές των «μικρών» ομάδων των «κυανοκίτρινων».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ»

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα μέλη των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού είχαν απόψε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση. Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ19, Κ17, Κ16 και Κ15, οι προπονητές. Επίσης, ο Υπεύθυνος Υποδομών Π. Τάγκαλος, ο Γενικός Αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας Χ. Κουτσοσπύρος και ο Τεχνικός διευθυντής Μ. Μπελεβώνης.

Ομιλητής ήταν ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, που αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας για την αξιοποίηση του δικού της έμψυχου δυναμικού που αποδίδει αποτελέσματα εδώ και χρόνια και στη βελτίωση των προγραμμάτων που εφαρμόζονται. Έστειλε τα δικά του ποδοσφαιρικά και όχι μόνο μηνύματα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και απαντώντας στα δεκάδες ερωτήματα που δέχτηκε απ’ αυτούς αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα που έκανε στον αθλητισμό, την επαγγελματική του πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά στις μεγάλες στιγμές που έζησε το 2004 ως μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Euro.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED