ΠΑΟΚ: Με μια βαλίτσα στο χέρι…

ΠΑΟΚ: Με μια βαλίτσα στο χέρι…

ΠΑΟΚ: Με μια βαλίτσα στο χέρι…

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν την Παρασκευή (27/11) στο Αϊντχόφεν και επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια προπόνηση το Σάββατο (28/11) στη Θεσσαλονίκη πριν αναχωρήσουν για τη Λαμία.

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ επιστρέφουν το απόγευμα της Παρασκευής (27/11) στην Ελλάδα.

Το πρωί οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν στο Αϊντχόφεν, θα ακολουθήσει μια προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11) στην Τούμπα και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσουν για την πόλη της Λαμίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την τοπική ομάδα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, η πρόκριση όμως δεν χάθηκε. Ο Δικέφαλος έχει δύο παιχνίδια και την τύχη στα… πόδια του για να πάρει το εισιτήριο για τους 32 του UEFA Europa League.

Προσωρινά όμως η ευρωπαϊκή πρόκληση μένει στην άκρη και η ομάδα στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την Κυριακή (29.11, 17:15).

Η αποστολή είναι δύσκολη εξ ορισμού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τα συνεχόμενα ταξίδια και τον ελάχιστο χρόνο για δουλειά και προετοιμασία.

Μία προετοιμασία που ξεκίνησε επί ολλανδικού εδάφους. Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27.11) στο Αϊντχόφεν πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (28.11) θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λαμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα