Μάντζιος: «Το γκολ δεν είναι υπόθεση μόνο του Λόπεθ και του Μάνου»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Το γκολ δεν είναι υπόθεση μόνο του Λόπεθ και του Μάνου»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος κατέθεσε τις απόψεις του σχετικά με τον αγώνα (28/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», αναφέρθηκε και στην περιορισμένη παραγωγικότητα της ομάδας του στην επίθεση.

O Άκης Μάντζιος μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία της προετοιμασίας λέγοντας ότι «οι παίκτες θέλουν τα μεγάλα παιχνίδια, ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε τους βαθμούς της νίκης και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Υπάρχει καλή διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος, πολύ καλό υλικό, δεν ξέρω τι απουσίες θα έχει. Κοιτάμε να δούμε πως θα παρουσιαστούμε εμείς και αυτό έχει σημασία για μας. Δεν περιμένουμε κουρασμένο τον Ολυμπιακό. Είναι εντελώς διαφορετικό το χθεσινό του παιχνίδι με τη Σίτι».΄

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που έγιναν στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, απάντησε: «Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. Είναι σημαντικό να ξέρει μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, έχουμε βελτιωθεί πολύ. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά, προσπαθούμε να έχουμε τις λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση και δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του και ξεκαθάρισε ότι αυτό το ζήτημα… «δεν αφορά μόνο τον Λοπεθ και τον Μάνο καθώς είναι και άλλα παιδιά που βρίσκονται στην επίθεση. Κανένας δεν έχει άγχος. Είναι θέμα λειτουργίας και ομοιογένειας και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές και ελπίζουμε να γινόμαστε πιο παραγωγικοί παιχνίδι με παιχνίδι».

Σχετικά με την αναρρίχηση του Μάριου Σιαμπάνη στη θέση του βασικού τερματοφύλακα, είπε: «Φαίνεται πως έχουμε τρεις ικανότατους παίκτες σε αυτή τη θέση. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος να υπάρχουν τρεις ισάξιοι τερματοφύλακες σε μια ομάδα».

Ρωτήθηκε επιμέρους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και απάντησε ότι… «θα κριθεί στο ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, στη διάθεση, το πάθος , και να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να τα πληρώσεις από την ποιότητα των αντιπάλων».

Ο Άκης Μάντζιος κατέληξε αναφερόμενος στην παγκόσμια θλίψη που προκάλεσε η απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα. «Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ειδικά σε μια νέα ηλικία όπως ήταν ο Ντιέγκο», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα