Βόλος: «Ο Γκουαροτσένα εγκατέλειψε την ομάδα»

Βόλος: «Ο Γκουαροτσένα εγκατέλειψε την ομάδα»

Gazzetta team
Βόλος: «Ο Γκουαροτσένα εγκατέλειψε την ομάδα»

bet365

Η ομάδα κατήγγειλε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγνοείται και ότι θα τον καταγγείλει σε FIFA και UEFA

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Παρελθόν από τον Βόλο θα πρέπει να θεωρείται ο Ικερ Γκουαροτσένα. Όπως αναφέρει η ομάδα ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός εγκατέλειψε την ομάδα και για αυτό θα τον καταγγείλει σε όλα τα αρμόδια όργανα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Βόλος καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή Ικερ Γκουαροτσένα, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα, απουσιάζοντας από τις τελευταίες προπονήσεις της.
Η συμπεριφορά του Ικερ Γκουαροτσένα κρίνεται απαράδεκτη και άκρως αντιεπαγγελματική και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.
Η ΠΑΕ Βόλος, θα προχωρήσει άμεσα σε επίσημη καταγγελία τόσο στην UEFA όσο και στην FIFA, καθώς επίσης και σε κάθε αρμόδιο όργανο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα