Ιγκλέσιας: «Χάσαμε τον Θεό μας» (vid)

Gazzetta team
Ιγκλέσιας: «Χάσαμε τον Θεό μας» (vid)

bet365

O Αργεντινός χαφ του Αστέρα Τρίπολης ήταν συγκλονισμένος από την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα
Συγκλονισμένος ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας από την απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. «Χάσαμε τον μαέστρο μας τον Θεό μας που λέμε εμείς. Το ποδόσφαιρο έχασε τα πάντα σήμερα. Στην εποχή του ήταν ο κορυφαίος, δεν έχω λόγια», είπε ο χαφ του Αστέρα Τρίπολης στη NOVA, μετά το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και μετά αναφέρθηκε στο ματς. «Δεν δείξαμε ότι θέλουμε πέρασε το παιχνίδι έχουμε σημαντικό ματς και δύσκολο την Κυριακή. Έχουμε αυτό στο μυαλό μας να ετοιμαστούμε και να το πάρουμε. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα και πρέπει να προσέχουμε».
Κλείνοντας ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνουν οι Αρκάδες κόντρα στην Ενωση. «Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν παίξουμε στον Αστέρας Τρίπολης μπορούμε να το πάρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα