ΑΕΚ: Δύο εβδομάδες η εκτίμηση για Λόπες

ΑΕΚ: Δύο εβδομάδες η εκτίμηση για Λόπες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Δύο εβδομάδες η εκτίμηση για Λόπες

bet365

Ο Έλντερ Λόπες θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξεπέρασε την ενόχληση που είχε στον προσαγωγό από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα. Κάτι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος για τον Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αγώνα με τη Ζόρια.

Αντίθετα ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε θεραπεία λόγω της κάκωσης στο γόνατο που αποκόμισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εκτίμηση για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της ΑΕΚ είναι ότι θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες. Φυσικά στην αποθεραπεία θα φανεί για πότε πάει συγκεκριμένα η επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης.

Σίγουρα πάντως θα χάσει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ζόρια, αλλά και τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Εμάνουελ Ινσούα να τον αντικαθιστά. Έπειτα υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League και στη συνέχεια το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα