Μουργκ: «Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (pic)

Μουργκ: «Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
Μουργκ: «Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι ο Τόμας Μουργκ, για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, την μέχρι τώρα πορεία του αλλά και για τη νέα του ζωή στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος Αυστριακός μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ, από τη μέρα που πάτησε το χορτάρι στην Τούμπα. Χαρακτηριστικό δε ότι μετράει ήδη έξι συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα», πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο Μουργκ φαίνεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον «Δικέφαλο του Βορρά», ειδικά και με την υποστήριξη που έχει λάβει από τους φίλους της ομάδας.

«Η μετακόμισή μου στην Ελλάδα ήρθε σχετικά αυθόρμητα και πήγε πολύ γρήγορα, αλλά δεν το μετανιώνω ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η οικογένειά μου και εγώ λάβαμε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα και καταφέραμε να εγκατασταθούμε γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες. Αισθανόμαστε πολύ άνετα εδώ στη Θεσσαλονίκη και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ! Ελπίζω να μπορούμε να γιορτάσουμε πολλές επιτυχίες μαζί! Σας ευχαριστώ για όλα», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω των social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα