Παναθηναϊκός: Κλείνει το κενό του τεχνικού διευθυντή

Παναθηναϊκός: Κλείνει το κενό του τεχνικού διευθυντή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κλείνει το κενό του τεχνικού διευθυντή

bet365

Μετά την απόλυση του Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός έχει βγει ζεστά στην αγορά και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει τον νέο του τεχνικό διευθυντή.

Από την στιγμή που η ποδοσφαιρική οργάνωση του Παναθηναϊκού εδώ και πολλά χρόνια πάσχει, η παρουσία ενός τεχνικού διευθυντή και ενός διευθυντή ποδοσφαίρου στο κλαμπ κρίνεται υπεραπαραίτητη για να μπορεί ο σύλλογος να λειτουργεί με το μίνιμουμ της ποδοσφαιρικής λογικής σε θέματα σημαντικά.

Μετά την απόλυση του Τσάβι Ρόκα, η θέση έμεινε... ορφανή, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος πήρε πάνω του κάποιες από τις κρίσιμες αποφάσεις, με κυριότερη την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία.

Το Τριφύλλι το τελευταίο διάστημα, πάντως, έχει βγει πιο ζεστά στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Καταλανού και πιθανότατα το επόμενο διάστημα θα έχει νέο τεχνικό διευθυντή. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την πρόσληψη και άλλων προσώπων σε επιτελικές θέσεις που αυτή την στιγμή είτε δεν υπάρχουν, είτε... υπολειτουργούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα