Βούρος: «Το χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει»

Βούρος: «Το χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει»

Gazzetta team
Βούρος: «Το χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει»

bet365

Ο Γιάννης Βούρος ανέφερε πως το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν έχει αλλάξει, τονίζοντας πως η συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία είναι άριστη.

Σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος φρόντισε να καθησυχάσει τα «πνεύματα», για τα περί καθυστερήσεων του γηπέδου της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η συνεργασία με τα αρμόδια όργανα είναι άριστη και όσες καθυστερήσεις υπάρχουν οφείλονται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το χρονοδιάγραμμα στο γήπεδο δεν έχει αλλάξει. Μια παρωνυχίδα την παρουσιάζουμε σαν διαμπερές τραύμα. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι άψογη. Θεωρώ πως γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν όλα τα έργα της επικράτειας έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία των υπογραφών. Μέχρι πρότινος δεν επιτρεπόταν στο άλσος οποιαδήποτε πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα.

Έχεις τέτοιο διαμάντι στην περιφέρεια, είναι ένας χώρος ανεκμετάλλευτος. Δεν μιλώ για επιχειρηματικά συμφέροντα που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο τραπέζι, αλλά για να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο προς όφελος των πολιτών.

Οι όποιες παρεμβάσεις και η όποια εμπλοκή της ΑΕΚ στο άλσος έχει να κάνει με τους αναδασμούς και στους πεζοδρόμους. Ήδη έχουν δρομολογηθεί, ήδη υπάρχουν μελέτες συνυπολογίζοντας τη γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι αγαστή και όποια καθυστέρηση υπάρχει έχει να κάνει με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Καταλαβαίνω τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, την ανυπομονησία και το πάθος τους. Να είναι σίγουροι όμως πως όσα έχουν γίνει το τελευταίο 14μηνο που είμαστε δημοτική αρχή δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα πέντε χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα