Νέα εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέα εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Νέα εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

Το θέμα του γηπέδου είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Παρά τις έντονες προσπάθειες των ανθρώπων που ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου και την ολοκλήρωσή του, δημιουργήθηκαν νέα εμπόδια, τα οποία όπως φαίνεται καθυστερούν τις εξελίξεις.
Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα έχει βρει μια σειρά από εμπόδια σε αυτή τη διαδρομή, που την έχουν πάει πίσω χρονικά. Από το ζήτημα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας, μέχρι τις αντιδικίες με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της πόλης, που έφτασαν ως το ΣτΕ.

Αυτή τη φορά δημιουργείται μία νέα κωλυσιεργία για το γήπεδο και τα συνοδά έργα του Δήμου που χρεώνεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη που εδώ και ένα χρόνο έχει μπλοκάρει την Υπουργική Απόφαση σχετικά με το θέμα που έχει αναλάβει και τρέχει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Χατζηδάκη αλλά είναι στο συρτάρι του η Υπουργική Απόφαση που αφορά τη διαχειριστική μελέτη όλων των Αλσών της χώρας, στην οποία βεβαίως θα υπαχθεί και το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την πλευρά του Γιάννης Βούρος τα έχει βρει σε όλα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Παρ' όλα αυτά η καθυστέρηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη γεννά νέα μεγάλα ερωτήματα για το αν αυτό γίνεται μόνο από απλή αδράνεια ή και για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων εναντίον της εξυπηρέτησης θεμάτων που άπτονται με το συνολικό έργο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει υποσχεθεί πως η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το γήπεδο της Ένωσης να πάρει σάρκα και οστά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση αυτή η μεγάλη και ανεξήγητη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά για τη στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη και από πού καθορίζεται η συγκεκριμένη στάση…

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED