Άρης: Ο μήνας των μεγάλων απαιτήσεων

Άρης: Ο μήνας των μεγάλων απαιτήσεων

Gazzetta team
Άρης: Ο μήνας των μεγάλων απαιτήσεων

bet365

Ο Άρης απολαμβάνει το μοναδικό συναίσθημα της κορυφής, ξέρει όμως ότι ο μήνας που ακολουθεί είναι ο δυσκολότερος όλων καθώς περιλαμβάνει 5+1 αγώνες οι οποίοι θα καθορίσουν τους φετινούς στόχους του.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Άρης καλείται να λειτουργήσει σε διαφορετική αγωνιστική καθημερινότητα καθώς μετά από ένα διάστημα δύο μηνών όπου οι αγώνες έρχονταν σαν τις σταγόνες μιας βρύσης που έχει στερέψει, στον επόμενο μήνα θα δώσει έξι πολύ απαιτητικά παιχνίδια τα οποία θα διαμορφώσουν και τον φετινό αγωνιστικό στόχο του. Μέχρι στιγμής έχουν οριστεί τα πέντε εξ’ αυτών, ωστόσο, δεδομένου του ότι ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του δεύτερου, είναι σίγουρο ότι και το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ θα οριστεί στις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Άκη Μάντζιου είναι δύσκολο και εξόχως απαιτητικό με αρχή την εντός έδρας αναμέτρησης (28/11) με τον Ολυμπιακό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο εξ’ αναβολής αγώνας με την ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (5/12) οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Για τις 13/12 είναι προγραμματισμένο το παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» , ενώ στις 19 του ίδιου μήνα ο Άρης θα πάει στην Κρήτη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πάνω σ’ αυτόν τον μπούσουλα θα διαμορφώσει το δικό του πλάνο ο Άκης Μάντζιος έχοντας τη δυνατότητα των επιλογών σε όλες τις γραμμές, ούτως ώστε να διαχειριστεί αυτό το δύσκολο πρόγραμμα με απώτερο σκοπό να πλησιάσει το μέγιστο των βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα