Ανσαριφάρντ για Μάνταλο: «Μηχανή των ασίστ» (pic)

Ανσαριφάρντ για Μάνταλο: «Μηχανή των ασίστ» (pic)

Κώστας Τόπας
Ανσαριφάρντ για Μάνταλο: «Μηχανή των ασίστ» (pic)

bet365

Τον συμπαίκτη του και αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο θέλησε να ευχαριστήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για την ασίστ που του έδωσε στο ματς με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει με ευκολία το εμπόδιο της ΑΕΛ, επικρατώντας με 4-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς μοίρασε τρεις ασίστ και οργάνωσε σε εξαιρετικό βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού της Ενωσης.

Μάλιστα, στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με τους «βυσσινί» ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Ανσαριφάρντ που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κέρδισε τον Νάγκι για το 2-1.Ο Ιρανός φορ, μέσω των social media, αποθέωσε τον Μάνταλο, χαρακτηρίζοντας τον «μηχανή των ασίστ».

«Πέτρος Μάνταλος, μηχανή των ασίστ. Σε ευχαριστώ για την ωραία ασίστ αδελφέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο 30χρονος επιθετικός

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα