Άρης: Το αγαπημένο του 0-1, ο Μπρούνο Γκάμα και… κορυφή

Άρης: Το αγαπημένο του 0-1, ο Μπρούνο Γκάμα και… κορυφή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Το αγαπημένο του 0-1, ο Μπρούνο Γκάμα και… κορυφή

bet365

Ο Άρης πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση Πρωταθλήματος στην ιστορία του με τις έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι με το ίδιο σκορ (0-1).

Οι «κίτρινοι» παραμένουν στην κορυφή του Πρωταθλήματος (ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό) ήδη έχοντας τον καλύτερο απολογισμό στην ιστορία τους καθώς ουδέποτε άρχισαν με έξι νίκες σε σύνολο επτά αγώνων αλλά και αήττητοι στον ίδιο αριθμό αγώνων. Μάλιστα, οι τέσσερις εξ’ αυτών απέναντι σε Βόλο, Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης αλλά και Παναιτωλικό είναι με το ίδιο σκορ (0-1). Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι η αξία των γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μετρά τέσσερα γκολ στην Interwetten Superleague και τα τρία εξ’ αυτών έδωσαν στην ομάδα του εννιά βαθμούς.

Ωστόσο, η αγωνιστική βάση του στην εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει βρίσκεται στην αμυντική λειτουργία του καθώς (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με τον Παναιτωλικό) οι Θεσσαλονικείς έχουν ανέπαφη εστία 428 αγωνιστικά λεπτά, δίχως να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις των αγώνων. Τελευταία φορά που παραβιάστηκε ήταν στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ του Επαμεινώνδα Παντελάκη στο 22ο λεπτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα