Μάντζιος: «Το θέλουμε και το αντέχουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Το θέλουμε και το αντέχουμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον πόθο του Άρη για παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και στο δισεπίλυτο πρόβλημα του εύκολου τέρματος.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports έπειτα από τη νίκη επί του Παναιτωλικού και ρωτήθηκε για την παραμονή της ομάδας του στην κορυφή της βαθμολογίας. «Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην πρώτη θέση, μας αρέσει και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό τα κομμάτι για να μείνουμε εκεί. Στόχος του Άρη είναι να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Τη θέλουμε την κορυφή, είναι κίνητρο και μέχρι στιγμής αντέχουμε».

Σχετικά με την αμυντική αποτελεσματικότητα της ομάδας του και γενικώς για το παιχνίδι υποστήριξε ότι… «κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, κάναμε το γκολ και είχαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ ούτως ώστε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντική η νίκη, όπως σημαντικοί είναι και οι βαθμοί. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα και παραδέχθηκε ότι… «πράγματι δεν έχουμε το εύκολο γκολ, τη σωστή απόφαση όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο. Και σήμερα βγήκαμε αρκετές φορές στην κόντρα κι αν είχαμε καλύτερη επιλογή θα είχαμε και το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι θα γινόταν πιο ήρεμο για μας στο τέλος. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Για μένα έχει αξία η προσπάθεια των παικτών, έδωσαν ό,τι διέθεταν και δεν φάνηκε η αποχή των 22 ημερών από τον προηγούμενο αγώνα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED