ΑΕΚ: Ανσαριφάρντ και Λόπες έφυγαν... λαβωμένοι από τη Ριζούπολη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ανσαριφάρντ και Λόπες έφυγαν... λαβωμένοι από τη Ριζούπολη

bet365

Με δύο προβλήματα τραυματισμών έφυγε από τη Ριζούπολη η ΑΕΚ. Η κατάσταση των Έλντερ Λόπες (κάκωση στο γόνατο) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα.

Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη, ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών για τους κιτρινόμαυρους, παρότι φαινόταν να είχαν αφήσει αυτήν την... κακοτυχία πίσω τους.

Από τη Ριζούπολη έφυγαν «λαβωμένοι» οι Λόπες και Ανσαριφάρντ στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα ο Ιρανός επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα σκοράροντας το 2-1 δώδεκα λεπτά αργότερα.

Ο Λόπες έχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Ανσαριφάρντ νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο καθώς η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα