Χουχούμης: «Μας μένει πικρία από το 2-2»

Gazzetta team
Χουχούμης: «Μας μένει πικρία από το 2-2»

bet365

Ο μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης σχολίασε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπορούσε να κερδίσει στο Περιστέρι
Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει χθες ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπως σχολίασε ο Χουχούμης στον ΣΠΟΡ FM, με αφορμή το 2-2 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Ατρόμητο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τους στόχους του Απόλλωνα: «Μας μένει μια πικρία, γιατί όπως πήγε το ματς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν κλειστήκαμε, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επικίνδυνη ζώνη και να έχουμε το καλύτερο πλασάρισμα που μπορούμε».
-την φετινή πορεία του Απόλλωνα: «Ο κορωνοϊός μάς σταμάτησε πέρσι, αλλά ευτυχώς ανεβήκαμε. Από πέρσι είχαμε ένα καλό σύνολο και συνεχίζουμε φέτος. Πιστεύω πως η βαθμολογική μας συγκομιδή μάς αδικεί, γιατί σε όλα τα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με όλους τους μεγάλους στα ίσα και το μοναδικό πραγματικά κακό αποτέλεσμα ήταν με τον ΠΑΣ. Οι αναποδιές με κάποια αποτελέσματα, με τραυματισμούς και το VAR μάς έχουν σφίξει σαν ομάδα».
-το ότι δεν στέριωσε στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλες απαιτήσεις. Τότε η ομάδα είχε πολλούς ξένους και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες εμείς τα παιδιά από τις ακαδημίες. Ίσως μπορούσα κι εγώ να κάνω κάποια πράγματα καλύτερα. Με κράτησαν πίσω κάποιοι τραυματισμοί. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά την καριέρα σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα