ΠΑΟΚ: Νικητής βγήκε ο Ιωσηφίδης

ΠΑΟΚ: Νικητής βγήκε ο Ιωσηφίδης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Νικητής βγήκε ο Ιωσηφίδης

bet365

Ο Κώστας Ιωσηφίδης έδωσε τη δική του μάχη με τον κορονοϊό και βγήκε νικητής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και γενικός αρχηγός της ομάδας Κ19 αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε αφιερώσει τη νίκη επί της PSV Αϊντχόφεν, μεταξύ άλλων, στον Κώστα Ιωσηφίδη με τον οποίο υπήρξαν στενοί συνεργάτες στην Κ19 του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» έδωσε τη δική του «μάχη» με τον κορονοϊό και μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Κώστα Ιωσηφίδη, όλα πήγαν καλά, με τον παλαίμαχο άσο του «Δικεφάλου» και γενικό αρχηγό της ομάδας Κ19 να ευχαριστεί τον παθολόγο-λοιμωξιολόγο, επιμελητής Α’ ΕΣΥ στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», κ. Θεόφιλο Χρυσανθίδη, αλλά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ,για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσέφεραν τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλους τους ασθενείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα