Οι δύο «αιώνιοι» δίνουν ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Οι δύο «αιώνιοι» δίνουν ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο απόλυτο ντέρμπι της χώρας στο ματς που ξεχωρίζει από την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης και Λαμία - Αστάρας Τρίπολης στις άλλες δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. |21+

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει την αίγλη του, μπορεί να μην κρίνει τίτλο, αλλά παραμένει το αιώνιο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά κι ένα κοινό σημείο. Κανένας δεν θέλει να φύγει ηττημένος από το ντέρμπι.

Οι Πειραιώτες κατεβαίνουν στο ντέρμπι με πολλά προβλήματα χτυπημένοι τόσο από τον ιό, όσο και από τους τραυματισμούς. Αρχικά, εκτός είναι οι δύο επιθετικοί της ομάδας, Ελ Αραμπί και Χασάν οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Παράλληλα, ο Βαλμπουενά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς επίσης δεν θα έχει αριστερό μπακ, αφού εκτός είναι και οι Βινάγκρε και Χολέμπας. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ όλα τα γκολ του τα έχει βάλει στο β' ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο κι έκανε ένα βήμα πίσω ως προς την πρώτη πεντάδα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Λάζλο Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο με τους «πράσινους» να ξέρουν ότι μια νέα ήττα θα τους αφήσει αρκετά πίσω από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ξανά ο Μπουζούκης, αλλά και οι τραυματίες Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης. Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν το Μάρτιο του 2014 με το επιβλητικό 3-0.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στην βαθμολογία και ψάχνουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός οι τραυματίες Βύντρα, Χατζηστραβός, αλλά και οι Βιγιάλμπα, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μπιανκόνι. Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Λαμία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον Άρη. Οι Αρκάδες -όπως και η Λαμία - δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις αντίπαλες ομάδες και δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Λουίς Φερνάντεθ.

Τέλος, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η ψυχολογία τους γηπεδούχους έφτιαξε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού οι οποίοι ρέφαραν την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μοναδική απουσία για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι αυτή του Μουνίθ. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση και χρειάζεται βαθμούς για να πάρει ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Τραυματίας ο Τσιλούλης, μέσα για πρώτη φορά ο Κιτόκο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (21/11)

15:00 Λαμία - Αστέρας Τρίπολης (NS1)
17:15 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης (NS2)
19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα