ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΟΦΗ: Έτοιμος ο Γιάννου, πρόβλημα με Σολίς

ΟΦΗ: Έτοιμος ο Γιάννου, πρόβλημα με Σολίς

ΟΦΗ: Έτοιμος ο Γιάννου, πρόβλημα με Σολίς

Ο Απόστολος Γιάννου έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής, ωστόσο ο Νασαρένο Σολίς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

Ο Γιώργος Σίμος θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννου ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Βόλο. Το νέο πρόβλημα που προέκυψε έχει να κάνει με τον Σολίς, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο αποχώρησε στο τέλος της προπόνησης. Κανονικά προπονήθηκαν οι Σελίμοβιτς και Μίγγος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Με τον Απόστολο Γιάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Παρασκευή (20/11) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Κανονικά προπονήθηκαν επίσης οι Vahid Selimovic και Θοδωρής Μίγγος.

O Nazareno Solis αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος, ενώ οι Νίκος Μαρινάκης και Felipe Souza ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. 

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε. 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι. 

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (21/11), στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο.