Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι για το ντέρμπι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι για το ντέρμπι

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ο Λάζλο Μπόλονι στην μοναδική προπόνηση που είχε διαθέσιμους όλους τους παίκτες, έκανε την παρακάτω δοκιμή για την ενδεκάδα της ομάδας του: Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης, δεξί ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Κουρμπέλης οι δύο κεντρικοί μέσοι, αριστερό χαφ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης, σέντερ φορ ο Καρλίτος και από πίσω του ο Μακέντα.

Μέχρι και σήμερα, πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός πάντα κάνει μία-δύο αλλαγές σε σχέση με αυτά που δοκιμάζει και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια άλλη επιλογή, με τον Μακέντα να μένει στον πάγκο και να προτιμά ακόμη έναν μέσο στον άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα