Αλαφούζος: «Όνειρο δεκαετιών το γήπεδο, ιστορική στιγμή»

Αλαφούζος: «Όνειρο δεκαετιών το γήπεδο, ιστορική στιγμή»

Κώστας Ζάλιαρης
Αλαφούζος: «Όνειρο δεκαετιών το γήπεδο, ιστορική στιγμή»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο για στιγμή που θα μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού αναφορικά με τις υπογραφές για το γήπεδο στον Βοτανικό, τονίζοντας πως είναι τιμή του που συνέβη μ' εκείνον στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Το μεγάλο αφεντικό του «τριφυλλιού» στην επίσημη δήλωσή του έπειτα από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας για να αρχίσει το έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό με την Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη και τις τράπεζες να κάνουν όλοι μαζί το πρώτο βήμα, είπε:

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό η σημερινή. Ένα όνειρο δεκαετιών, να αποκτήσει ο σύλλογος το σπίτι του, μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο με το γήπεδο στο Βοτανικό. Το κύτταρο του συλλόγου, ο Αθλητικός Όμιλος, θα αποκτήσει επιτέλους τις εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην ιστορία του πλέον πολυνίκη συλλόγου της Ελλάδας. Αποτελεί τιμή για μένα που επί των ημερών μου στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, ικανοποιείται το απολύτως δίκαιο αίτημα του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το δικό του γήπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED