Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σαβιέρ και Μολό, παρόντες οι διεθνείς

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σαβιέρ και Μολό, παρόντες οι διεθνείς

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σαβιέρ και Μολό, παρόντες οι διεθνείς

bet365

Με δυο αναμενόμενες επιστροφές πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί την Πέμπτη, με τους Σαβιέρ και Μολό να συμμετέχουν κανονικά. Επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνείς.

Ο Λάζλο Μπόλονι συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας του για το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου απέναντι στον Ολυμπιακό, βλέποντας δυο ποδοσφαιριστές τους οποίους ούτως ή άλλως περίμενε, να προπονούνται κανονικά.

Ο λόγος για τον Σαβιέρ που είχε μπει στο φουλ πρόγραμμα από την Τρίτη και απλά την Τετάρτη περισσότερο προληπτικά έκανε ατομικό, ενώ, παρών ήταν και ο Γιοάν Μολό που πλέον είναι υγιής.

Αντίθετα, ατομικό έκαναν γι' ακόμα μια μέρα οι Βέλεθ, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδης, ενώ, με τους διεθνείς που απέμεναν να έχουν πλέον επιστρέψει, ο Κουρμπέλης έκανε αποθεραπεία και ο Διούδης αποφόρτιση.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ποδοβόλεϊ για το ένα γκρουπ και για το δεύτερο (χωρίστηκαν σε ομάδες οι «πράσινοι» είχε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπόλονι πάει στο ντέρμπι με... 25% επιτυχία (vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα